inoT

Dokler bom dihal, se bom trudil za to

Izpostavljeno / Mediji / Novice

inoT Toni

inoT
januar 22, 2019

Deli

Dokler bom dihal, se bom trudil za to

Tekmovalec šova je pustil službo in se posvetil glasbi.

Dokler bom dihal, se bom trudil za to

»Šov Slovenija ima talent je popolnoma spremenil moje življenje. Živim samo za svoje delo in odločil sem se za vse ali nič, pustil sem vse, kar me je službeno vezalo na otok, vložil sem ves svoj trud in denar v svoj cilj: da bi postal znani glasbenik v Sloveniji,« razlaga eden najbolj simpatičnih udeležencev šova, Španec Inot – Toni, ki si želi kariero ustvariti v smeri nastopanja na televiziji in v glasbi. »Ker vem, da moram zdaj izkoristiti priložnost, želim poskusiti še v oddaji Znan obraz ima svoj glas, izdati pesem v slovenščini, ne bi se branil niti biti žirant v kakšni oddaji, v kateri iščejo glasbene talente,« je razkril ambiciozne načrte.

Nekaj dela je že za njim: pred kratkim je objavil nov video z imitacijami slovenskih glasbenikov, ki je na YouTubu hitro dosegel več kot petdeset tisoč ogledov. Pripravlja se na koncerte po Sloveniji, kmalu pa bo imel še nastop na televiziji. »Še vedno nisem dojel, kako lepo ste me sprejeli v Sloveniji: toliko ljubezni, spoštovanja, objemov, fotografij, komentarjev, avtogramov. Vse je nepopisno lepo in čutim, da sem na pravi poti. Dokler bom lahko dihal, se bom trudil za to, da vam vse to povrnem, ker vse to, kar doživljam, je vaša zasluga. Kadar se počutim samega, ko sem tukaj v Sloveniji, grem ven, na ulice in tam me neznanci poznajo, me pozdravljajo in me objemajo. Vse to mi res pomaga pri premagovanju domotožja, ljudje tukaj so kot balzam zame v težkih trenutkih. Vem, da pot ne bo lahka, vem pa tudi, da mi je usojena

Vir: odkrito.si

Tags: , ,

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

inoT gre na cesto!

Z veseljem vam sporočamo, da je inoT trenutno na voljo, da se predstavi še v živo in sicer na koncertnih odrih po Sloveniji.

Pošlji povprašanje
inoT to top
X
X